GFSZ

Karrier az Aptivnál

Változtassuk meg együtt a jövőt!

Magyarországon az Aptiv csapata azon dolgozik, hogy a világ legnagyobb autógyártóinak rendelkezésére bocsássa azokat a kulcsfontosságú alkatrészeket és elektromos architektúrát, amelyek a nagymértékben automatizált, összekapcsolt és villamosított járművek gyártásához szükségesek. Az aktív és passzív biztonsági rendszerekre, az elektromos központokra, a házakra és a fröccsöntött csatlakozókra, valamint az elektromos és hibrid autók nagyfeszültségű töltési megoldásaira koncentrálunk.

Csatlakozz hozzánk, és együtt megváltoztatjuk a jövőt.

Dolgozzunk együtt Tatabányán

A tatabányai gyáregységben előállított alkatrészek lehetővé teszik az áttérést a szoftveralapú járművekre, amelyeket villamosított és intelligensen összekapcsolt architektúrák támogatnak. Töltőrendszerek, sérülést redukáló megoldások és nagysebességű adatkábelek alakítják ki a kapcsolatot a jármű agya és idegrendszere között. 

Vannak, akik csak a technológiát látják. Mi a kapcsolatteremtés lehetőségét látjuk

Az Aptivnál nemcsak máshogy látjuk a világot, azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk. Ennek érdekében olyan technológiákat fejlesztünk, amelyek átírják a szállítás biztonságosabbá, környezetbarátabbá és összekapcsoltabbá tétele iránti verseny szabályait.

Ha velünk tartasz, szembenézhetsz a kihívásokkal, részese lehetsz a közös fejlesztéseknek, és kiveheted részedet abból, hogy jobb jövőt teremtünk a világnak – mindezt kivételes tehetségű, sokoldalú csapatunk tagjaként, ahol az ágazat vezető képviselőivel dolgozhatsz együtt. Közösen megoldhatjuk a világ legsúlyosabb szállítási problémáit, ennek érdekében pedig valóban biztonságos, önvezető járműveket, okosvárosokat, nagysebességű adatátviteli és nagyteljesítményű villamosenergia-hálózatokat hozunk létre.

Juttatások

Ingyenes éves egészségügyi állapotfelmérés

Ingyenes éves egészségügyi állapotfelmérés

Családtámogatás, többek között iskolakezdési és karácsonyi csomagok

Családtámogatás, többek között iskolakezdési és karácsonyi csomagok

Dolgozói kedvezmények

Dolgozói kedvezmények

24 órás üzemi étkezde

24 órás üzemi étkezde

Jubileumi jutalmak

Jubileumi jutalmak

Céges buszjáratok

Céges buszjáratok

További információkért és álláslehetőségekért keress minket a következő elérhetőségek egyikén

Aptiv Connection Systems Hungary Kft.

Tatabánya Ipari Park

Tatabánya, Búzavirág utca 13.

toborzas@aptiv.com

36/34 517 500

karrier.aptiv.com

Álláslehetőségek