GFSZ

Az Ipari Park fejlesztői - IPH Kft.

Tatabányai Ipari Park

A Tatabányai Ipari Park azzal a céllal jött létre, hogy a város és környezetének foglalkoztatási gondjain hatékony módon segítsen – aktív eszköze legyen a nagyarányú új munkahelyteremtésnek, a technológiai fejlődésnek, a diverzifikált ipari struktúra kialakulásának és fenntartásának.
Miért ajánljuk a Tatabányai Ipari Parkot?

Az ipari park az országban elsők között alakult meg 1997-ben a város önkormányzatának kezdeményezésére. Jelenleg a park regisztrált területe megközelítőleg 900 ha, amelynek harmada Tatabánya, kétharmada a vele határos település, Környe közigazgatási területére esik. A teljes Ipari Park rendelkezik érvényes területrendezési tervvel.

A Tatabányai Ipari Park bármilyen szokásos nagyságrendű zöldmezős ipari fejlesztést képes befogadni. Területe alapján az egyik legnagyobb magyar ipari park, a kiépített és rendelkezésre álló szabad közműkapacitások alapján a legjobbak közé tartozik.

A Parkban a befektetett tőke nagysága meghaladja a 2 Mrd EUR összeget, a létrehozott munkahelyek száma a 10 000 főt.

Ipari Projekt Hungária Kft.

A park fejlesztője a kezdetektől az Ipari Projekt Hungária Kft. (IPH Kft.), amely az önkormányzatokkal, a magyar befektetésösztönzési szervezetekkel és a magyar kormány illetékes szerveivel szorosan együttműködve versenyképes, befektetőbarát, tapasztalt és rugalmas befogadóközeget kínálva szolgálja meglévő és jövőbeli partnereit.


IPH Kft. tulajdonosi összetételéből fakadóan ügyfeleinek átfogó szolgáltatásokat tud nyújtani, a tervezéstől a kivitelezésig.

A tulajdonosok

SWIETELSKY Kft.

SWIETELSKY Kft.

PATÁR Zrt.

PATÁR Zrt.

CSILLAGINVESZT Kft.

CSILLAGINVESZT Kft.

Általános Mélyépítő Kivitelező Kft.

Általános Mélyépítő Kivitelező Kft.

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft.

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft.

SZERIP Kft.

SZERIP Kft.

KOMÉP METÁL Kft.

KOMÉP METÁL Kft.

PIRO-PLAN Kft.

PIRO-PLAN Kft.

MOTCOMB Kft.

MOTCOMB Kft.

Planbau Kft.

Planbau Kft.

Eredményeink

A tulajdonosi körben meglévő sokrétű szakmai tapasztalat és a helyi, országos és nemzetközi kapcsolati hálónak köszönhetően a parkba betelepült vállalkozások beruházásaiban a telephely fejlesztéstől a tervezésen át a kivitelezésig hatékonyan közreműködik az IPH Kft. 

Ennek eredményeként az IPH Kft. által menedzselt  cca 700 ha zöldmezős területből eddig mintegy 350 ha nagyságban kerültek telephelyek kifejlesztésre és értékesítésre, valamint az ezek ellátását szolgáló utak és közművek kiépítésre.

Ezeken a telephelyeken eddig közel 900 ezer m2 ipari és logisztikai létesítmény került megépítésre, ebből IPH Kft. és a tagjai kivitelezésében cca 130 ezer m2.

A rendelkezésre álló további cca 350 ha fejlesztési területre IPH Kft. további beruházókat tud fogadni.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ipari Projekt Hungária Kft.
2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 4. II/1.

Tel.: +36 34/511-080

E-mail: iph@uph.hu

www.iph.hu