GFSZ

Tatabánya - Ahol otthonra találsz!

Új otthon vár rád!

Tatabánya és környéke ma Magyarország egyik kedvelt lakóövezete. Az ország számos pontjáról érkeznek ide családok, akik úgy döntenek, hogy a várost körbeölelő zöld környezet és a kiváló munkalehetőségek miatt itt kezdenek új életet. 

Ismerd meg Te is Tatabányát és fedezd fel, hogy számodra miért ideális választás. 

Zöld területek városszerte!

Körbeölel a természet

Tatabányán nagyon büszkék vagyunk a Gerecse adta lehetőségekre és arra, hogy a zöldterületeknek köszönhetően folyamatosan tiszta  levegőt élvezhetünk. 

Bringázás a hegyekben, ViaFerrata mászás a naplementében, futás és játék a gyerekekkel a Csónakázó – tónál. Ez csak néhány a számtalan lehetőség közül, amivel Tatabányán élvezheti a természet frissítő erejét. 

A folyamatos fa- és virágültetéseknek köszönhetően egyre zöldebbek vagyunk!

Tatabánya az élő város!

Fontos számunkra a szabadidő hasznos és kulturált eltöltése, a megfelelő kikapcsolódási lehetőségek biztosítása. Az 1900-as években épült Jászai Mari Színházban saját társulatunk teltházas előadásokat játszik, míg a Vértes Agorájában komoly- és könnyűzenei koncertekre, előadásokra várják az érdeklődőket. A szabadtéri rendezvényeinken több ezer ember szórakozhat egyszerre, míg a természet szerelmesei a Vértes és a Gerecse ölelésében húzódó erdőben kirándulhatnak kedvükre.

Sportolnál? Tatabánya mozgásba hoz téged is!

A több, mint 120 éves sportegyesület 10 szakosztályában közel 1500 ember sportol a legkisebbektől az idősekig, az amatőröktől a profi versenyzőkig. Legyen szó bármilyen sportról, Tatabánya várja, hogy a csapattagja legyél! 

Első a család!

Szinte nem tudsz úgy elmenni sétálni, hogy ne legyen a közelben egy játszótér. Tatabányára igazán jellemző a családbarát szemlélet és a tudatos városkialakítás. 

Feltöltődés és élmények sora vár a családok részére kialakított Gyémánt Fürdőben.

Karnyújtásnyira minden!

A város közúti és vasúti közlekedési csomópont: az M1-es autópálya és a Budapest-Bécs nemzetközi vasútvonal mellett helyezkedik el. Tatabánya kiváló elhelyezkedése miatt egy óra alatt a fővárosban lehetünk.

Válassz munkahelyet a legjobbak közül!

Kiszámítható és jövedelmező karrier? Tatabánya.

Tudjuk, hogy a nyugodt és kiszámítható családi élet feltétele a biztonságos és hosszú távon stabil munkahely. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk a helyi ipari park és gazdaság fejlesztésére. Tatabánya számos karrierlehetőséget nyújt mindenki számára.

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Nézd meg az aktuális lehetőségeket

Irány a weboldal

Bérlakások Tatabányán

A „Tatabánya, Ahol Otthonra Találsz” (TAOT) Program egyik lényeges eleme a városba érkező új munkaerő számára a lakhatási feltételek biztosítása.

A Tatabánya-Környe Ipari Parkban több vállalat fejleszti tevékenységét, a fejlesztések a legtöbb esetben munkaerő-felvétellel járnak. Technikusi és mérnök végzettségű, hiányszakmákban gyakorlatot szerzett jelentkezők, vagy középvezetők sok esetben az ország egy más területéről érkeznek, a Tatabányán való foglalkoztatásuk csak a lakhatás biztosítása mellett megoldható.

Szervezetünk 2016. áprilisban 10 bérlakást vásárolt a Cseri lakóparkban, melyeket bérlőkijelölési joggal biztosítottunk elsődlegesen a Tatabánya-Környe Ipari Parkban működő, helyi gazdasági társaságok számára. A 10 lakásba az ország különböző pontjairól, költöznek be a gazdasági társaságok munkavállalói. A lakások ingatlan-kezelési feladatait szervezetünk látja el.