GFSZ

Karrier a BD-nél

Az egészségügy élvonalában

A BD egy vezető globális orvostechnológiai vállalat, mely egy egészségesebb világért dolgozik. Célja, hogy az orvostudományi felfedezések és a diagnosztika, illetve az ellátásbiztosítás fejlesztésével megoldást nyújtson a világ növekvő egészségügyi szükségleteire. A BD vezető szerepet tölt be a betegek és az egészségügyi dolgozók biztonságának megőrzésében, valamint az orvosi kutatás és klinikai laboratóriumok munkáját segítő technológiák kifejlesztésében. A vállalat innovatív megoldásokat nyújt az orvostudományi kutatás és a genomika terén, melyek segítik a fertőző betegségek és a rák diagnosztizálását. Innovatív termékein keresztül javítja a gyógyszeradagolás biztonságát, hozzájárul a fertőzések megelőzéséhez, felszerelést biztosít sebészeti és intervenciós beavatkozásokhoz, valamint támogatja a cukorbetegség kezelését.

Építs karriert a tatabányai BD-nél!

Dolgozzunk együtt az egészségügyi ellátás javításán

Tatabányai telephelyünk egy, a hét gyártóüzem közül a Pharmaceutical Systems üzletágon belül. Hypak (előretölthető üvegfecskendő), Ultrasafe (utólagos tűszúrás elleni védelem) és Vystra (önadagoló toll) termékek gyártásával és összeszerelésével az egészségügyi ellátás minőségének javításán dolgozunk.

A betegek és az egészségügyi dolgozók biztonságáért azzal tesszük a legtöbbet, hogy termékeink a legmagasabb minőséget képviselik. A kutatási reagens gyártó üzem (BD Biosciences) 10.000 félét meghaladó késztermék és számos félkész termék gyártását teszi lehetővé. A gyártó üzem teljes kapacitásában évi 500.000 –750.000 egység késztermék előállítására képes.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy dolgozói megteremthessék a munka és a magánélet egyensúlyát. Nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink további képzésére és fejlesztésére, amelyhez többféle képzési lehetőséget, karrierfejlesztési terveket kínálunk. Társadalmi Felelősségvállalási Programunk keretében munkatársainknak lehetősége nyílik önkéntes programokban való részvételre.

Lehetőségeink

Folyamatosan keresünk új munkatársakat termelés és gyártás, mérnökség és projektmenedzsment, valamint biokémia területére. Különféle tréningprogramjaink lehetőséget biztosítanak a folyamatos fejlődésre. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálod karriercélodat és olyan lehetőségeket, amelyek további fejlődést biztosítanak számodra.

További információkért és álláslehetőségekért keress minket a következő elérhetőségek egyikén:

BD
Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Üveggyár utca 3.

E-mail: toborzas.bd.com

Álláslehetőségek