GFSZ

Karrier a Grundfos-nál

Élenjárók a vízzel kapcsolatos technológiákban

Cégcsoportunk 2020-ban ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját, melynek világszerte több, mint 19.000 munkavállalója van, ebből 2270, itt Magyarországon. Vállalatunk fő profilja, elektromos motor és szivattyúgyártás, minden, ami vízzel kapcsolatos technológia, abban mi élenjárók szeretnénk lenni.

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Tatabányán alakult meg 21 évvel ezelőtt, ahol az első gyárat 2002-ben már követte is a második, majd később 2007-ben az első majd 2013-ban a második székesfehérvári gyár megnyitásával ma már 2 telephelyen, 4 gyártóegységgel rendelkezik.

Mi úttörők együtt változtatunk

Csatlakozzon hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást a világ víz- és éghajlati kihívásaira, miközben egy globális szervezetben építi karrierjét. Fedezze fel az új lehetőségeket, nyitott pozícióinkat, és tudjon meg többet arról, hogyan válhatunk együtt a változás úttörőivé.

Doldozzunk együtt a jövő vízellátásának technológiáján

A fenntarthatóság egy nagyon fontos szempont számunkra, a jövőre való odafigyelés, ezért olyan innovatív technológiákat alkalmazunk, találunk ki és fejlesztünk időről időre, amivel valóban az élhető bolygót és a tiszta vizet továbbra is biztosítani tudjuk mindenki számára. Ugyancsak a mindennapjaink része a társadalmi felelősségvállalás és emberközpontú gondolkodás, melynek mentén sok jó gyakorlattal is tudunk szolgálni akár más cégek számára is. 2019 óta, mint Családbarát mentorvállalat, és a kezdetek óta Fogyatékosság-barát munkahelyként tevékenykedünk, mára összesen 112 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztatunk.

Legyen Ön is úttörő

A világ folyamatosan változik, és vele együtt mi is. Célunk, hogy mindenki előtt egy lépéssel járjunk, hiszen a világ számít megoldásainkra. Tetteink tükrözik, hogy bátrabbak vagyunk másoknál, és olyan vízkezelési megoldásokat kínálunk, melyek a piacon egyedülállók. Első lépésként mindig megvizsgáljuk a környezetünkben rejlő lehetőségeket, ehhez az innovációt és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk.

A Grundfos-nál egyedülálló újító kultúránk részévé válhat. Lehetővé tesszük, hogy Ön is merjen újítani a fenntartható megoldások érdekében. Mi nem csak munkavállalók vagyunk, mi úttörők vagyunk.

Tanuló vagy?

Vállalatunknál örömmel dolgozunk együtt diákokkal. Ismerje meg a különböző gyakornoki lehetőségeket, vagy kamatoztassa tehetségét a közelmúltban végzetteknek szóló Global Graduate Programunkban.

Global Graduate Program

Global Graduate Programunk egy kétéves fejlesztési út, amelyet korlátozott számú, tehetséges frissdiplomásoknak kínálunk. Olyan motivált fiatalokat keresünk, akik kíváncsisággal, globális gondolkodásmóddal és elkötelezetten járulnak hozzá a globális változáshoz.

Lehetőségek diákok számára

Diákként tanulmányai mellett releváns és gyakorlati tapasztalatokat szerezhet vállalatunknál a napi munkavégzés során. A heti munkaidejét rugalmasan, a tanulmányaihoz igazodva határozzuk meg.

További információkért és álláslehetőségekért keress minket a következő elérhetőségek egyikén

Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Tatabányai Ipari Park
2800 Tatabánya, Búzavirág u. 14.

Tel.: +3634/520-100

Álláslehetőségek