GFSZ

Karrier a Henkel-nél

A Henkelnél merünk tenni a változásért.

Ahol a technológiák találkoznak a fogyasztási cikkekkel, ott valóban tehetünk az emberek jólétéért, piacvezető termékekért és jól teljesítő üzletekért szerte a világon. Nálunk a karrier egyet jelent azzal, hogy tehetsz egy fenntarthatóbb jövőért. És azzal is, hogy egy sokszínű és befogadó csapathoz tartozhatsz, ahol fontos a bizalom és a fejlődés. Összetartó és belevaló csapatainkban szeretjük a bátorságot és az új ötleteket.

Globális és sokszínű csapataink egy jobb holnapot alkotnak

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy klíma-pozitívak legyünk:

100%

új­ra­hasz­no­sít­ha­tó vagy új­ra­fel­hasz­nál­ha­tó műanyag csomagolás 2025-ig

Csapatunk valóban sokszínű:

125

nemzetiség, 79 országban

Támogatjuk a női vezetőket:

37%

a női vezetők aránya

Elkötelezettek vagyunk a társadalom iránt:

10 millió

embert támogattunk közösségi projektek által

Teszünk a karriered beteljesüléséért

Innováció és Digitalizáció

A legújabb sampon-összetevőktől a digitális felületekig, a vállalkozói szellemünk nem lankad. Miért? Mert, termékeink és technológiáink fejlesztése szintúgy fontos, mint a digitális megoldások.

Sokszínűség és Befogadás

Világszerte 125 nemzet és 79 ország munkavállalóit fogjuk össze. Globális csapatunk a sikerünk kulcsa. Emiatt a Henkelnél mindenhol támogatjuk az összetartozásra, a bizalomra és a tiszteletre épülő kultúrát, ahol mindenki a közösség része, és ki tud bontakozni.

Munka-magánélet rugalmasság

Többfunkciójú csapatainkkal, valamint egészségügyi és szociális juttatásokkal támogatjuk az agilis munkakörnyezetet, hogy biztosítsuk a személyes és a szakmai fejlődés lehetőségét is. Ötvözzük a mobilis, illetve az irodai munkát, ezáltal rugalmasan alkalmazkodunk az egyéni igényekhez.

Fenntarthatóság

A Henkel több mint 140 éve támogatja a környezeti és társadalmi fejlődést, és úttörő munkát végez a fenntartható fejlődés érdekében innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal és gyártási folyamatokkal. Célunk 2030-ra: több értékteremtés üzleti tevékenységeinken keresztül, miközben csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Tanulás & Fejlődés

Leadership Commitments, Digital Upskilling és Global Learning Hub kezdeményezéseink minden alkalmazottnak az igényeihez igazodó fejlesztési és képzési lehetőségeket kínálják. Szeretnénk, ha Te is ugyanúgy készen állnál a jövőre, mint termékeink és technológiáink.

Tervezd meg karriered!

Tehetségeink számára: Használd ki a lehetőséget és tervezd velünk karriered! Kimagasló eredménnyel a Henkelnél jövőbeni főállású pozícióba is léphetsz. Használd ki a benned rejlő lehetőségeket!

További információkért és álláslehetőségekért keress minket a következő elérhetőségek egyikén

Henkel Magyarország Operations Kft.
Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Üveggyár utca 10.

Tel.: +3634/573-900

Álláslehetőségek