GFSZ

Ingatlanok

Pályázati hirdetmény kereskedelmi ingatlanokra

   Pályázati hirdetmény

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 8/2011. (II.25.) számú rendelete alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé a Tatabányán található kereskedelmi telkek értékesítésére.

A pályázat célja a Tatabányán fejleszteni kívánó vállalkozások részére Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok értékesítése.

Nyilvános Pályázati hirdetmény közzétételét követően a pályázónak írásos ajánlatot kell az Önkormányzathoz benyújtania, melynek tartalmaznia kell konkrétan a megvásárolni kívánt területet, annak nagyságát, a megajánlott vételárat és a terület hasznosítására vonatkozó elképzeléseket is. A pályázónak nyilatkoznia kell a meghirdetetett minimum vételár elfogadásáról. Az önkormányzat, mint tulajdonos fenntartja azon jogát, hogy azonos ajánlat esetén az ajánlattevők részvételével versenytárgyalást tart és a legmagasabb árat ajánlók közül hirdet győztest, illetve esetlegesen nem hirdet eredményt.

Pályázati ajánlatok benyújtása és elbírálása folyamatos, a felhívás visszavonásáig.

A pályázati ajánlatok leadásának helye: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft., 2800 Tatabánya Szent Borbála út 1.

A teljes pályázati kiírás és dokumentáció letölthető Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft. honlapjáról a www.gfsz.hu-ról.

A pályázati kiírás kapcsán részletes információ kérhető:

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft.

2800 Tatabánya Szent Borbála út 1, tel.: 34/785-580, 30/217-3888,

e-mail: rozsa.laszlo@gfsz.hu