GFSZ

Ingatlanok

Tatabánya, Alugyári úti ipari terület

Az ingatlan fekvése: Budapesttől az M1 autópályán 65 km (kb:30 perc), a szlovák határtól 40 km (1-es főúton), Ausztriától 180 km-re fekszik Tatabánya. Tatabánya Megyei Jogú Város belterületén helyezkedik el az egyéb ipari, gazdasági besorolású ingatlan. Az M1-es autópályáról és az 1. sz. főútról könnyen elérhető. A telek közelében több helyi kkv és nagyobb gazdasági társaság működik.

Tulajdonos: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ingatlan címe: Tatabánya, Alugyári út

Helyrajzi szám: 2488/1

Földterület: 6 333 m2

Övezeti besorolás: Ipari terület

Építési előírások:

  • beépítési mód: szabadon álló
  • minimális teleknagyság: 2 000 m2
  • maximális beépíthetőség: 50 %
  • maximális homlokzatmagasság: 10,5 méter
  • minimális zöldfelület: 25 %

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 8/2011. (II.25.) számú rendelete alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé a Tatabányán az Alugyári úton található ipari telek értékesítésére.

A pályázat célja a Tatabányán fejleszteni kívánó vállalkozások részére Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok értékesítése.

Nyilvános Pályázati hirdetmény közzétételét követően a pályázónak írásos ajánlatot kell az Önkormányzathoz benyújtania, melynek tartalmaznia kell konkrétan a megvásárolni kívánt területet, annak nagyságát, a megajánlott vételárat és a terület hasznosítására vonatkozó elképzeléseket is. A pályázónak nyilatkoznia kell a meghirdetetett minimum vételár elfogadásáról. Az önkormányzat, mint tulajdonos fenntartja azon jogát, hogy azonos ajánlat esetén az ajánlattevők részvételével versenytárgyalást tart és a legmagasabb árat ajánlók közül hirdet győztest, illetve esetlegesen nem hirdet eredményt.

Pályázati ajánlatok benyújtása és elbírálása folyamatos, a felhívás visszavonásáig.

A pályázati ajánlatok leadásának helye:

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft.,

2800 Tatabánya Szent Borbála út 1.

A teljes pályázati kiírás és dokumentáció letölthető Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft. honlapjáról, a www.gfsz.hu-ról.

A pályázati kiírás kapcsán részletes információ kérhető: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft.

2800 Tatabánya, Szent Borbála út 1.

Tel.: 34/785-580, 30/217-3888